Huawei Y360 kokemuksia


Huawei Y360 Testasimme Huawei Y360 -älypuhelimen, joka tarjoaa laadukkaan peruskännykän kilpailukykyiseen hintaan. Jos et tavoittele kuuta taivaalta, ovat Huawei puhelimet usein hyvä valinta hoitamaan tarvittavat perushhommat. Lue alta, millaisia Huawei Y360 kokemuksia testiryhmämme arvostelua tehdessään sai.

Huawei Y360 kokemuksia – Älypuhelimet testasi

Huawei Y360:sta saat itsellesi suhteellisen pienitehoisen 1.2 GHz quad-core prosessorin ja 512 Mt muistia. Puhelimessa on sisäänrakennettuna 4 Gt tallennustilaa, josta osan vie käyttöjärjestelmä, mutta ylimääräistä muistia voi lisätä microSD-kortilla.

Huawei Y360 – näyttö ja kamera

Näyttönä toimii 4-tuumainen, 854×480 pikselin näyttö, mistä saa irti 244 pikseliä tuumalta. Tämä on alhainen resoluutio, joten jos ajattelit käyttää puhelinta elokuvien, videoiden katseluun tai pelien pelaamiseen, voi tästä muodostua ongelma. Näytön pikselitiheys on hieman parempi kuin 4G LTE Y635 mallilla, jolla on sama määrä pikseleitä, mutta isompi näyttö. Huawey Y360:n suhteellisen pieni näyttö  tekee puhelimesta mukavan pitää kädessä ja helpon käyttää yhdellä kädellä. Puhelin on siis erinomainen vaihtoehtoa peruskäytössä, kun haluaa käyttää pitkälti soitto-ominaisuutta ja lähettää satunnaisesti tekstiviestejä. Lisäksi Huawei Y360:ssä on 5 megapikselin kamera takana ja 2 megapikselin kamera edessä videopuheluita varten.

Huawei Y360 hinta ja käyttöjärjestelmä

Suurin puute on 4G LTE, eli uusimman sukupolven matkapuhelinverkkotekniikka, jonka avulla internetin selaaminen sujuu nopeammin. Tämä pitää puhelimen hintaa alhaisena, ja toisaalta 3G on palvellut erinomaisesti jo vuosia. Tämä on riittävän nopea niille, jotka eivät suunnittele streamaamista Netflixistä tai käyttävän pitkiä aikoja selaamiseen puhelimella.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.4.4 KitKat, joka pari sukupolvea jäljessä uusimmasta Android versiosta. Jos edellinen puhelimesi on ollut Android puhelin, voit siirtää vanhan puhelimen sovellukset tähän puhelimeen ongelmitta tai ladata uusia Google Play:stä.  Huawei Y360 käyttää Emotion UI käyttöliittymää, joten se eroaa jonkin verran aloitusnäytön ulkonäössä muista Android puhelimista.

Huawei Y360 – akku

Puhelimessa on hyvä 2,000mAh akku. Näytön alhainen resoluution ja prosessorin tehottomuus takaavat sen, että puhelinta voi käyttää ilman latausta verrattaen pitkään. Akun voi halutessa myös vaihtaa.


8 vastausta artikkeliin “Huawei Y360 kokemuksia”

  1. Aivan paska puhelin minulla on 2-3 kk vanha puhelin ja sisukset vaihdettu kahdesti eikä toimi kunnolla vieläkään.Ei siirrä kuvia tietokoneelle,ihan alkuun siirsi.Kun kortti vaidettiin ei siirtänyt ja nyt kaikki sisuskalut vaihdettu taaskaan ei siirrä kuvia.Eikä endoskooppi toimi (anroid)pitäisi tunnistaa.

  2. Huoh.. Itellä sony xperia e4 ja 5″näyttö ja resoilla 960×540 ja on hyvä laatu.

  3. Minä ostin peruskäyttöön tuon puhelimen ja olen ollut suu messingillä, koska se lyö mennen tullen työkäytössä olevan puhelimen. Akunkesto erinomainen, helppokäyttöinen. Ja mikä parasta, saan siihen automaattisen sammutuksen ja käynnistyksen, eli jos haluan säästää akkua, enkä tarvitse puhelinta yöaikaan, ominaisuus toimii kuten kellokytkin. Upeaa. Hinta edullinen, ei harmita vaikka joku sen veisikin. Tosin hyvän puhelimen saisi 🙂

  4. Kuinka saan puhelimesta valokuvat siirrettyä Windows-tietokoneelle ?

  5. -15 näytti pakkasta tämä puhelin ja oli takin taskussa kun tein n. 1 km pituisen kävelylenkin ja kuuntelin sillä radiota. Kun tulin kotiiin puhelimessa oli varoitus: Akku liian kylmä (tai lämpötila alhainen en muista sanatarkasti), irroita akku välittömästi. No akku on nyt irti ja lämpenemässä turvallisessa paikassa huoneenlämmössä ja vanha nokialainen varapuhelin käytössä. En tiedä ketään jolle olisi käynyt sama muillakaan merkeillä. Säikäytti vähän.

  6. Me ostettiin ekaluokkalaiselle ja samalla isoäidille tämä ekaksi (äly)puhelimeksi. Hinta-laatusuhde kohdillaan sellaiselle, joka vasta opettelee käyttämään modernia puhelinta. Eikä ole maailmanloppu jos häviää ja hajoaa. Pyörittää simppeleitä pelejä, mutta näyttö on pieni ja kameralla saa lähinnä suttuisia kuvia. Molemmat, niin isoäiti kuin koululainen saivat vuoden jälkeen uudet puhelimet, tokaluokkalainen kaipasi parempia tehoja luurista ja isoäiti tarvitsi isomman näytön saadakseen siitä selvää. Nyt eskarilainen pikkusisarus opettelee samaisella luurilla puhelimen käyttöä. Tähän käyttöön voi siis suositella.

  7. Hei ,minulla oli ensimmäinen puhelin huawei y 360 ,tosi hyvä,ostin toisen varalle nyt ,minulla on p Smart 2018 vähän kookas ,kaipaan pienenpää takaisin.
    suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *