Huawei Honor 7 arvostelu

huawei_honor7_arvostelu

huawei_honor7_arvosteluHuawei Honor 7 -arvostelussamme tutustumme suositun Honor 6:n seuraajaan. Tämä Huawei puhelin tarjoaa muun muassa todella tyylikkään designin, korkeakontrastisen näytön ja hyvän akun kesto, mutta riittääkö se?

Lue millaisia Huawei Honor 7 kokemuksia testissämme saatiin, kun älypuhelin otettiin kunnon syyniin. Jos haluat tutustua puhelimen teknisiin tietoihin, kurkkaa Huawei Honor 7 ominaisuudet -sivullemme.

Huawei Honor 7 arvostelu ja kokemuksia

Huawei 7 Honor näyttää hyvältä. Se on rakennettu tyylikäästi, sen näyttö on tarpeeksi kirkas ja tummat värit erottuvat mainiosti. Tätä näyttöä kelpaa tuijottaa, vaikka Suomessa harvinaisempi aurinkoinen päivä olisikin yllättänyt. Mutta onko Huawei 7 Honor oikea valinta ja kenelle?

Huawei 6 on selkeä vertailukohta selvittäessämme, tarjoaako Huawei 7 Honor tarpeeksi erilaisia kokemuksia käyttäjälle, jotta sen ostaminen on perusteltua myös aiempien Huawei-puhelimien omistajille. Lue Huawei Honor 7 kokemuksia tarkemmin alta niin tiedät, sopiiko puhelin sinun käyttötarkoituksiisi.

5 POINTTIA | HUAWEI HONOR 7

  • Todella tyylikkäästi suunniteltu puhelin
  • Kirkas näyttö, josta erottuvat värit auringossakin
  • Hyvät keskusprosessoritehot, huonommat grafiikkaprosessoritehot
  • Heikkotasoinen videokuva korkeammilla tarkkuuksilla
  • Loistavat mahdollisuudet valokuvaukseen

Vertailussa edeltäjäänsä Huawei 7 Honor vakuuttaa

Jos etsit uutta Huawei-älypuhelinta vanhan mallisi tilalle, meillä on sinulle hyviä uutisia. Huawei 7 Honor arvostelu paljasti, että tämä älypuhelimen tarjoaa itse asiassa yllättävänkin paljon parannuksia puhelinvertailussa vanhempaan Huawei 6 -malliin. Saat käyttöösi huomattavasti laadukkaammin suunnittelun luurin, paremman kameran, näytön sekä muutamia tärkeitä päivityksiä sekä rautaan että puhelimen ohjelmistoon. Jos esimerkiksi selfie-sormeasi syyhyttää usein, tarjoaa Huawei 7 Honor nyt mahdollisuuden ottaa selfiet paljon kätevämmin kuin aiemmin. Lisäksi älypuhelimesta löytyy muun muassa uusi sormenjälkiskanneri, jonka avulla voit liikkua valikoissasi helposti.

Entä sitten suorituskyky testeissä?

Huawei Honor 7 arvostelussamme puhelin hoiti testipuolen tyylikkäästi. Ainakaan prosessoripuolella (CPU) ei pitäis tämän luurin kanssa tulla ongelmia. Kaikki tekemämme testit muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta toivat positiivisia tuloksia; valokuvaus, liitäntämahdollisuudet ja äänenlaatu ovat kaikki huippuluokkaa. Silti esimerkiksi videokuva korkeammilla resoluutioilla on korkeintaan välttävää, eivätkä grafiikkaprosessorille (GPU) nykypäivänä asetettavat kriteerit Huawei Honor 7:n kohdalla täyty niin hyvin kuin voisi toivoa. Se luokin ainoan pienen varjon muuten mainiosti testeissä suoriutuneen puhelimen kuoreen.

Yhteenveto Huawei 7 Honorista

Jos Huawei puhelimet eivät aiemmin ole tuttuja, on Huawei 7 Honor erinomainen askel tämän valmistajan puhelinmallien pariin. Se hioo huippuunsa sen, mitä Huawei on yrittänyt tehdä jo monen puhelinmallin ajan: tarjota mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Huawei 7 Honor on yksinkertaisesti helppo käyttää, ja sen mainio, muokattavissa oleva kamera on aivan markkinoiden huippua tämän tasoisia puhelimia vertailtaessa. Hyvänä puolena mainittakoon myös näyttö, jolla omat selfietkin näyttävät aina hyvältä – paitsi jos tarkkuus ei ole se oma elementti.

Arvostelussamme heikompia Huawei Honor 7 kokemuksia paljastui lähinnä video- ja pelipuolella. Hyvästä keskusprosessorista huolimatta puhelin ei taivu uusimman teknologian vaatimuksiin, vaan graafiset ominaisuudet jäävät vaatimattomiksi. Mikäli pelaaminen ja huippulaatuinen videokuva eivät ole oman tärkeyslistasi kärkipäässä, on Huawei Honor 7 harkitsemisen arvoinen vaihtoehto – varsinkin kun hinta tästä vielä hieman putoaa.


Yksi vastaus artikkeliin “Huawei Honor 7 arvostelu”

  1. puhelimen lämpeneminen latauksessa suojakuoret kiinni?! Onko otetteva aina ehdottomasti suojakuoret irti?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *