Samsung Galaxy S2 ja iPhone 4 puhelin vertailu


Galaxy S2 vs iPhone 4

Samsungilta on ilmestynyt sen lippulaiva älypuhelin Samsung Galaxy S II (2) (GT i9100). Samsung Galaxy S II näyttäisi olevan paperilla ihan omassa luokassaan. Suuri kysymys tietysti on, miten puhelin pärjää verrattaessa sitä muihin puhelimiin. Vertaamme sitä yhteen parhaista ei Android puhelimista – Applen iPhone 4.

Samsung Galaxy S II vs iPhone 4:
Muotoilu:
Galaxy S II
125.3 x 66.1 x 8.49mm, 117g
iPhone 4
115.2 x 58.7 x 9.3mm, 137g

Muotoilultaan molemmat puhelimet ovat erinomaisia. Samsung on tehnyt lippulaivastaan maailman ohuimman älypuhelimen ja erittäin kevyen, mikä on erityisen ihailtavaa ottaen huomioon kuinka tehokas puhelimesta on tehty. iPhone 4 on muotoilultaan hieman paksumpi, mutta toisaalta sopii pienempään käteen paremmin. Tämä johtuu pienemmästä näytön koosta. Muotoilun puolelta ei selvää voittajaa löydy. Näin ollen tasapeli. 


Muisti:
Galaxy S II
16/32GB + microSD
iPhone 4
16/32GB

Muistin puolella vertailu on helpompaa. Molemmat puhelimet tarjoavat saman verran flash muistia. Ainoana erona on, että Samsung Galaxy S II voit laajentaa microSD-kortilla lisää jopa 32 Gt asti. Lisämuistin avulla pystyt tallentaa kaksi kertaa niin paljon kuin iPhone 4:seen. Lisämuisti on tarpeen kun esimerkikisi kuvaa 1080p videota tai ottaa 8 megapikselin still kuvia. Näin ollen voittaja Galaxy S2.


Akun kesto:
Galaxy S II
1650mAh
iPhone 4
1420mAh, jopa 10 tuntia videotallennusta

Akun kestoltaan Galaxy S II on aivan erinomainen. Siitä huolimatta, että Samsungissa on tehokas 1.2GHztuplaydinprosessoripuhelin itsessään osaa tiputtaa kellotaajuutta jopa niin alhaiseksi kuin 200MHzja näin kykenee helposti saavuttamaan yli päivän keston akulleTämä siis jopa raskaalla selaimen käyttöllä, pelatessa pelejä tai video-/ kuvien ottamisessa. Akku on suurempi kuin iPhone 4ja sen on myös oltava sillä tuplaydin prosessori ja suurempi näyttö vaativat enemmän virtaa. Toisaalta SuperAMOLED Plus näyttö kuluttaa erittäin vähän virtaa ja näyttö on usein älypuhelimien akun suurin rasittaja. Loppujen lopuksi molempien puhelinten akun keston on erinomainen ja näin ollen tasapeli. 

Näyttö:
Galaxy S II
4,27tuumainen, 800x480px, Super AMOLED Plus
iPhone 4
3,5tuumainen, 960x640px, LCD IPS

Super AMOLED Plus on merkittävä parannus suoraan ensimmäisen Galaxy S puhelimen Super AMOLED näytöstä. Se tuo mukanaan laajemman väriavaruuden, erinomaisen kontrastin, terävöittää, parantaa näytön erottuvuutta ulkotiloissa ja ​​on virrankulutukseltaan parempi kuin mikään muu näyttö markkinoilla. iPhone 4 on varustettu Retina näytöllä. Retina näytöt ovat markkinoiden parhaimpia näyttöjä ja omaavat erinomaisen pikselitiheyden. Tästä johtuen iPhonen pienempi näyttö pystyy erittäin hyviin resoluutioihin. Näyttöjen osalta molemmilla on markkinoiden parhaimmat näytöt. Näin ollen tasapeli. 

Suorituskyky:
Galaxy S II
1.2GHz Dual Core Exynos siru1GB RAM
iPhone 4
Apple A4, 512MB RAM

Samsung Galaxy S2:sen suorituskyky on tällä hetkellä omassa luokassaan. Sen 1.2 GHz tuplaydin prosessori ja 1GB RAM takaavat, että älypuhelimen kaikki ominaisuudet ovat erittäin nopeita ja moniajo ei laske suorituskykyä haittaavasti. Suorituskyvyn osalta, jopa Galaxy S on ollut parempi kuin iPhone 4. Näin ollen kiistaton voittaja on Galaxy S2.

Kuvaus:
Galaxy S II
8MP takana, 2 megapikseliä edessä, 1080p videon kuvaamiseen
iPhone 4
5MP takana, VGA edessä, 720p videon kuvaamiseen

Samsung on todella tehnyt kaikkensa suunnitellessa ja kehittäessä Samsung Galaxy S II:staGalaxy S II takapuolella on 8MP still kamera LED-salamallaTämä kamera pystyy tallentaa 1080p Full HD-videota 30 kuvaa sekunnissa kun taas iPhone voi tehdä saman ainoastaan ​​720pGalaxy S II etupuolelle sijoitettu 2MP kamera on myös erittäin laadukas ja tarkka, että sellaisia on jopa vaikea löytää nykyajan kannettavissa tietokoneissa. Näin ollen kuvauspuolella Samsun Galaxy S2 on ylivoimainen voittaja.

Hinta:


iPhone 4 on ehdottomasti markkinoiden kalliimpia älypuhelimia ja tässäkin vertailussa Samsung Galaxy S2 on voittaja. iPhone 4 on jo elinkaarensa loppupuolella, mutta on silti kalliimpi kuin Galaxy S2.

Johtopäätös:


On aika selvää, että iPhone 4 on kohdannut voittajansaKuitenkin kaksi kolmasosaa elinkaarestaan elänneenä vertailuasetelma ei ole kaikkein oikeudenmukaisin. iPhone 5 on todennäköisesti varustettu tuplaydin prosessorilla, ja ominaisuuksiltaan parempi kuin edeltäjänsä lähes jokaisessa merkittäviä osiossa. IPhone on hyvä laite, mutta kuitenkinSamsungGalaxy S II voittaa sen lähes kaikissa merkittävissä osa-alueissa.Galaxy S II on kevyempiohuempihuomattavasti tehokkaampija valovuosia iPhone 4:sta edellä kuvien ja videoiden kuvaamisessa. Samsungissa on markkinoiden teknologisesti kehittynein 4,3 tuuman näyttö
Samsung on ottanut vakavasti tehtävän ollakseen paras matkapuhelinvalmistaja markkinoillaTämä uusin älypuhelin on Samsungin lippulaiva ja toimii esimerkkinä kaikille tuleville älypuhelimille. Ottaen huomioon miten hyvä alkuperäinen Galaxy S oli, on Galaxy S2 edeltäjänsä kaiken puolin parempi.

6 vastausta artikkeliin “Samsung Galaxy S2 ja iPhone 4 puhelin vertailu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *