Samsung Galaxy S arvosteluSamsung Galaxy S

Vaikka Samsung Galaxy S on tullut jo viime vuoden puolella markkinoille on se ehdottomasti vielä varteenotettava älypuhelin ja ehdottomasti kilpailukykyinen. Samsung on ylittäny tavoitteensa ja myynyt kymmenen miljoonaa Galaxy S puhelinta jo tammikuussa.

Alunperin järjestelmänä puhelimessa toimi Android 2,1 Eclair, tämän jälkeen 2,2 Froyo ja nyt uutta puhtia rokkaavaa 2,3 Gingerbread. Galaxy S on myös tätä nykyään saanut väistyä Samsungin lippulaivan paikalta isoveljelleen Galaxy S2:lle.

Kaikesta Galaxy S on kuitenkin vielä todella suosittu ja puhelimella on tällä hetkellä erittäin hyvä hinta laatu suhde. Fantastinen näyttö, surffailu kokemus, joka todella toimii ja 5 Megapikselin kamera ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Samsung Galaxy S:stä yhden puhelinmarkkinoiden myydyimmistä älypuhelimsta tällä hetkellä.

Samsung Galaxy S pakkaus

Viime aikoina Galaxy S on tyrmätty valokeilasta sitä korvaavan Samsung Galaxy S2:sen tieltä, mutta Samsung selvästi uskoo Galaxy S:n olevan suosittu luuri ja tällä hetkellä sitä markkinoidaan korkeamman keskitason

puhelimena niille, jotka eivät halua tinkiä ominaisuuksista tai mennä budjettiälypuhelimiin (kuten Galaxy Mini), mutta eivät välttämättä halua maksaa älypuhelimestaan liikaa.


1GHz prosessorilla, GPS, HSDPA / HSUPA, HD tason kuvauksella, suurella sisäisellä muistilla (8GB tai 16GB) ja uusimmalla Android käyttöjärjestelmällä, puhelin on erittäin kilpailukykyinen. Alla on tulokset suoritusta mittaavasta Quandrant testistä. 

Quandrant samsung galaxy s

Tällä hetkellä laitteen hinta on 300€ luokkaa ja se on melkein puolet halvempi kuin isoveljensä Galaxy S2. iPhone 4 hinta on samaa luokkaa kuin Galaxy S2:lla, mutta kilpailukyvyltään iPhone 4 voi helpommin verrata Galaxy S:ään. Kooltaan mustankiiltävä, kaareva kehysrunko ja yhteen fyysiseen painikkeeseen muotoiltu etuosa.  Ilman Samsung logoa ja suurempaa näyttlä sitä ei erottaisi kilpailijastaan (Apple iPhone 4) lähes ollenkaan.


Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista tulee esille kun käynnistää tämän puhelimen. Samsung Galaxy S:sä on – 4 tuuman WVGA Super AMOLED – näyttö, mikä on erittäin eloisa. Puhelimen koko on 64,2 x 122,4 x 9,9 mm. Samsung Galaxy S on kokoonsa puolesta sopivampi keskiverto käteen kuin isoveljensä Galaxy S2. Samsung Galaxy S tuntuu laadukkaalta laitteelta kädessä – mutta se on myös erittäin muovinen. Kiiltävä muovinen takakansi on sormenjälki magneetti. Muovisten kuorten positiivisen puolen huomaa laitteen keveydessä. Samsung Galaxy S painaa vain 119g.


HOME-painike löytyy näytön alapuolelta ja sen molemmin puolin löytyy valintanäppäimet. 
Valintavalot aktivoituvat kun näyttö on päällä. Toinen vasemmalla on Valikko / Asetukset-painike ja Takaisin-painike löytyy puhelimen oikealta puolelta.

Haku painiketta ei suoranaiseti löydy, kuten joistakin muista Android puhelimista. Kameralaukaisimelle ei myöskään ole fyysistä nappulaa. Vasemmalla puolella on yksinkertainen volyymi näppäin, ja oikeasta reunasta löytyy lukituspainike. Yläreunassa on 3.5mm kuulokeliitäntä ja micro-USB portti lataukseen/synkronointia varten. micro-USB portti on suojattu pienellä liukuläpällä.

Yläpuolen näkymä Samsung Galaxy STakaosassa löytyy 5 megapikselin kamera ja kaiutin. Kameran huonona puolena voidaan pitää salaman puutetta, mikä hieman ihmetyttää vaikka kyseessä on näinkin arvokas puhelin. Puhelimen takaosan alareunassa löytyy pieni kaareva ulkonema parempaa otetta varten. MicroSD korttipaikka sijaitsee takakannen alla. Se ei kuitenkaan ole akun takana, joten sen voi vaihtaa lennosta.


Kaiken kaikkiaan olemme sitä mieltä, että Samsung Galaxy S on todella hyvä älypuhelin. Puhelimesta löytyy vain vähän huonoa sanottavaa ja ehkä suurin puute on kameran salamaSamsung Galaxy S I9000 suuri ja ohut näyttö ja suorituskyky tekevät tästä puhelimesta erittäin hyvän vaihtoehdon älypuhelinta harkittaessa.
, ,

2 vastausta artikkeliin “Samsung Galaxy S arvostelu”

  1. eka ja viimeinen samsung ei enää galaxya eikä muitakaan samsung puhelimia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *