Esittelyssä Nokia N9


Nokua N9

Nokia julkistaa lähiaikoina MeeGo puhelimensa Nokia N9, joka on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat upeaa muotoilua yhdistettynä uusimpaan älypuhelinteknologiaan. Nokia N9 esittelee innovatiivisen uuden rakenteen, jossa alkuvalikkonäppäin on korvattu yksinkertaisella pyyhkäisyominaisuudella. Kun olet sovelluksessa, pyyhkäisemällä reunasta siirryt alkuvalikkoon. Alkuvalikon pikanäppäinten avulla pystyt nopeasti siirtymään tärkeimpien sovellustesi välillä. 


Muotoilultaan Nokia N9 on esimerkki Nokian äärimmäisestä tuotekehittelytaidosta. Kuori on valmistettu yhdestä polykarbonaattilevystä ja sen päällä on kaareva lasi. Näyttö on laminoitu ja kaareva ja se näyttää leijuvan kuoren päällä.


Nokia N9 yhdistää kaiken kamera-, audio- ja navigointiosaamisen mikä Nokialta löytyy.


”Nokia N9 avulla, halusimme suunnitella parempaa tapaa käyttää puhelinta. Siksi suunnittelimme laitteiston ja ohjelmiston yhdessä. Keksimme uuden tavan päästä alkuvalikkoon. Tuntuma asettaa uuden riman, sille kuinka luonnolliselta teknologia voi tuntua ”, sanoo Marko Ahtisaari, Nokian Head of Design. ”Ja tämä on vasta alkua.Yksityiskohdat jotka tekevät Nokia N9:stä ainutlaatuisen – muotoilu, näytön käyttökokemus ja Qt kehyksen kehittäjille – tulevat tulevaisuudess myös muihin Nokian tuotteisiin. ”

Nokia N9 kädessäInnovatiivinen kokonäyttö


Nokia N9:ssä aloitusvalikkonäppäimen puuttuminen antaa näytölle enemmän tilaa. 3,9 tuuman AMOLED-näyttö on valmistettu naarmuuntumattomasta kaarevasta lasista. Polykarbonaattikuori mahdollistaa erinomaisen antennin toimivuuden. Tämä tarkoittaa parempaa vastaanottoa, parempaa äänenlaatu ja vähemmän katkenneita puheluita.


Kamera, kartat ja multimedia


Kamerana toimii 8 megapikselin Carl Zeiss kamera automaattitarkennuksella, laajakulmaobjektiivilla, joka pystyy nauhoittamaan HD-tasoista videokuvaa ja suuri valotusaukko mahdollistaa kameran hyvän suorituskyvyn jopa himmeissä olosuhteissa. Tämän vuoksi Nokia N9 on yksi parhaista kamerapuhelimista koskaan valmistettu.


Nokia N9 tarjoaa ilmaisen ajo ja kävely navigoinnin puheopasteella. Uudella Drive app sovelluksella, voit käyttää puhelinta navigaattorina autossasi.


Voit katsella videoita 16:9-laajakuvana. Ja koska Nokia N9 on myös maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on Dolby Digital Plus-dekoodaus ja Dolby Headphone jälkikäsittelytekniikka, saat Dolby surround äänikokemuksen millä tahansa kuulokkeilla.


Verkko, värit ja muisti


Nokia N9 on varustettu uusimmalla langattomalla tekniikalla, Near Field Communication (NFC), jonka avulla voit helposti jakaa verkossa kuvia ja videoita laitteiden välillä. Nokia N9 on saatavilla kolmessa värissä – musta, syaani ja magenta. Muistivaihtoehtoja on kaksi ja molempiin mahtuu paljon sisältöä: 16GB ja 64GB. Nokia N9 on tarkoitus olla kaupoissa myöhemmin tänä vuonna.

, , , , ,

Yksi vastaus artikkeliin “Esittelyssä Nokia N9”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *